Sivut

lauantai 29. kesäkuuta 2013

My Angels !


Heipsuti vaan kaikille :) Noni nyt oon täs miettiny että minkä erikoispostauksen tekisin..ehdotuksia saa kommentoida! Mutta niin nyt asiaan. Ninnu ja Sini oli meillä yötä.. Ensiks Ninnun piti tulla yksin ja me käytiin sen kans jo uimaski, mutta sitte Siniki sai tuolta kyliltä kyytin meille nii seki tuli.. Syötiin kanaa ja nuudelia ja tonnikalaa. namms... Sen jälkeen Ninnu ja Sini oli koneella jonku tunnin... Ja sillä välin mä juttelin Villelle puhelimes :) Sit yhtäkkii vähä laittauduttii ja mentiin ottamaa uima-altaasee kuvia. Noh otettiin jotaki 20 min kuvia ja sitte vaa riehuttiin siel altaas. Aamulla herättiin joskus 12 mais...Syötiin aamupalaa ja käytiin viel aamu-uinnilla... Taino aamu ja aamu mutta silti :D Ja sen jälkeen pian Ninnu ja Sini lähti kylille ja mä jäin kotia ku mulla oli pesispeli kuudelta. Täs vähä kuvia!




joo... :DD
Sen jälkeen menin Sinille yöks...Tulin kylälle äiteen kyytis ja sit käytiin ostamas mulle yhet shortsit,pesismailaan uus Grippi ja sitte piikkareihin piikit ! Sen jälkeen äiti vei mut Sinille ja siel siivottiin vähä ja otettiin kuvia ja sitten lähettiin kylälle.. Kylällä istuttiin yhel penkil villen ja sinin kans... siin tuli vähä kylmä ja sitte mentii Abc:lle. Keriiittiin istua siinä jotaki vartin kunnes siihen meijän työ alko ilmestyy porukkaa koko ajan lisää ja lisää.. :D joo... Sitte pian lähettii siit takas sinin äiteelle ja Ville tuli samaa matkaa :) 
Sinin äitillä oltiin tietokoneella, kuunneltiin musiikkia ja otettiin kuvia!
Aamulla äiti tuli hakemaan ja haettiin pitsa ja tultiin kotia pakkaamaan... Tosiaan nyt Sunnuntaina nokka kohti  Kempelettä pesisleirille (y)! 






Lakkasin sitte kynnet, einy mitenkää nii ihmeelliset.

<3 Veera <3











4 kommenttia:

  1. Tykkään, tykkään ja vielä kerran tykkään!! :) Hirween kiva blogi sulla :) Jään lukijaks!!

    http://rememberthatyouhaveonlyoneheart.blogspot.fi/

    Käys kattoo jos haluut c:

    VastaaPoista
  2. Heii, kiva blogi sulla, ja oot muutenki ihan uber kaunis ! :) Taisit saada just uuden lukijan :)

    http://marikaswooorld.blogspot.fi/ Käy ihmees tsekkaamas ! :)

    VastaaPoista